Her er vores varer

Brændetilbehør

 

Guede har et større udvalg af brændetilbehør til både fagmand og private. Således er det altså både de erfarne og professionelle, der kan nyde godt af brændetilbehør fra Guede, men også private, der har behov for at kunne håndtere en større mængde brænde derhjemme. Når du handler  hos Guede, er kvaliteten og vigtigheden af altid at være opdateret på nye teknologier i højsædet. Vi er fagmænd, og vi er altid interesseret i de bedste løsninger og værktøjer inden for brændetilbehør. Når du handler hos os, hvad end det er kilehoveder til brændekløver eller HM savklinger, så skal det være med en ro i kroppen i forhold til, at produktet er i orden, servicen har været i orden, og du generelt er bedst muligt klædt på til dine opgaver, hvor du skal bruge brændetilbehør.

 

Vi producerer selv værktøj og brændetilbehør, og vi er på den måde med fra starten af produktets tilblivelse til, at det ender i hånden på slutbrugeren. Vi ved på den måde, at alle vores produkter inden for brændetilbehør er behandlet så godt som overhovedet muligt hele vejen i vores værdikæde. Produkter som cover til brændekløver og båndsavklinger er fast inventar på hylderne omkring brændetilbehør, hvor du også kan finde et større udvalg af forskellige kilehoveder og krydskilehoveder til brændekløver og et større sortiment af savklinger, der passer til en større mængde vippesave. Guede leverer altid tysk kvalitet til priser, hvor langt de fleste kan være med. Vi har eksisteret i 60 år, og vores hylder er efterhånden spækket med prisvindende produkter, der med garanti lever op til dine forventninger.

 

Ligesom med så mange andre produkter inden for værktøj, så hænger pris og kvalitet sammen -  sådan forholder det sig også med Guedes brændetilbehør. Guede leverer værktøj og maskiner på samme niveau som Mercedes leverer biler, og vi er kompromisløse i vores udvikling af produktet. Det skal kunne mærkes, når du handler brændetilbehør hos os, og hvis der skulle været det mindste, skal du endelig tage fat i os. På alt brændetilbehør tilbyder vi 3 års garanti på produktet og 10 års garanti efter produktionsdato på eventuelle reservedele. Når du køber brændetilbehør hos Guede får du altid leveret et high end produkt, der er fremstillet i EU af tyske ingeniører.

Brænde-Tilbehør


Viser 1 til 20 (af 33 produkter) Resultat sider:  1  2  [Næste >>]