Brændekløvere

 

En brændekløver er et fantastisk stykke værktøj, der er uundværligt, når der skal kløves træ i større mængder, inden det skal benyttes til fyret eller brændeovnen. Ved som så mange af vores produkter her hos Guede, så har vi naturligvis et stort udvalg af brændekløvere, og netop det har vi af én hovedsagelig årsag:

 

Vi vil levere produkter alle og enhver, der skal bruge brænde, kan finde nytte i at have.

 

Til privat brug findes der fx mindre elektriske udgaver som alle er overraskende effektive. Har man i stedet brug for en brændekløver, der skal kunne håndtere længere stykker træ, så vil en robust udgave med benzinmotor være et mere rigtigt valg. Hvad enten du lever af at kløve brænde som fagmand, eller du blot skal have kløvet til eget behov, så er en automatisk brændekløver et stykke værktøj for dig. Det kan ses som en yderst effektiv økse, hvor du slipper for at bruger lang tid og mange kræfter, hver eneste gang der skal kløves brænde. En brændekløver fra Guede er altså både din personlige hjælper i haven, når der skal kløves brænde til fyret eller brændeovnen, men det er også et yderst professionelt stykke værktøj til fagmænd. Her på siden finder du vores produkter i forskellige prisklasser og med forskelligt kløvetryk, så du kan finde den brændekløver, der passer bedst til dig og dit behov.

 

Når du handler hos Guede, så hænger pris og kvalitet altid sammen. Vi leverer high end produkter i tysk kvalitet til priser, hvor alle kan være med. En længere række af vores brændekløvere har vundet priser over hele Europa. I Danmark vandt vores SPALTY brændekløver en anerkendt pris for værktøj for få år siden. Ved første øjekast kan vores priser anses som værende i den højere ende, men udover, at du får enorm kvalitet for dine pengene , så får du altid 2 års garanti, når du køber vippesave hos Guede. Siden 1956 har Guede solgt værktøj og maskiner til private og fagmænd, og hvert år har vi lært noget - 65 års erfaring, tyske ingeniører, høj kvalitet og fornuftige priser er hvad du får, når du handler brændekløvere hos Guede.

 

brændekløver


Viser 1 til 16 (af 16 produkter) Resultat sider:  1