Vippesav

 

Hos Guede leverer vi værktøj og maskiner til både fagmænd og private i hele landet, og vi leverer udelukkende kvalitet. De vippesave vi sælger, produces i eget regi, hvilket vil sige, at vi har fuldt overblik og skarpt indblik i alle de produkter, vi har på hylderne.

Hos Guede har vi et stort udvalg af vippesave - både i eldrevne og benzindrevne udgaver. Et af vores mantra er, at  hvad enten produktet er brændetilbehør, haveudstyr eller noget helt tredje, så er kvaliteten hos Guede altid i højsædet.  Vores priser varierer naturligt nok i forhold til, hvad værktøjet skal kunne. Hvis dit behov er af en mindre omfattende karakter kan du for eksempel kigge nærmere på brænde-vippesav GWS 400 eco, der er en stabil og viberationsfri konstruktion, fremstillet i pulverlarkeret stål med elektroniske motorbremse.

 

Har du et større og mere omfattende behov, når det kommer til at arbejde med brænde, så har vi også produkter, der kan stille din efterspørgsel. Guedes PWS 700 BR er, blandt andet ved sin vægt, den nok mest stabile vippesave på markedet. Som sagt, så har vi produkter til ethvert behov og enhver efterspørgsel. Hvis du er privat, og gerne vil have noget ekstra brænde til fyret eller brændeovnen henover vinteren giver en af vores prisbillige vippesave mening for dig. Står du ude midt i skoven og skærer brænde, hvor det er vigtigt, at få fordelen af at savsmuld og træaffald forbliver i skoven, ja så har vi altså også vippesave til dig. Størstedelen af vores produkter kommer færdigsamlet og med en udførlig manual tilknyttet. Vi går altid langt for at bidrage med den bedst mulig oplevelse, hvad enten du er professionel eller hobbyist, når du handler vippesave. Derudover kan vi bidrage med 3 års garanti på samtlige af vores produkter og 10 års garanti på alle de reservedele, der skulle høre med til dit køb.

 

Når du handler hos Guede få du, hvad du betaler for. At pris og kvalitet hænger samme er et mantra for os, og vi sælger vippesave i tysk kvalitet udarbejdet af tyske ingeniører. Det er altid high end produkter vi leverer. Guede har fremstillet værktøj og maskiner siden 1956, og så længe der er efterspørgsel efter kvalitetsprodukter som vores vippesave i tysk kvalitet, så bliver vi ved med det.       

vippesav


Viser 1 til 4 (af 4 produkter) Resultat sider:  1